Keresztúr Piac névjegy

Címkék

Hogyan népszerűsítsük oldalunkat?

2012.04.11. 14:58 Keresztúr Piac

Hatékony linképítés? Hogyan?

Ha valaki próbálkozott már keresőoptimalizálással, és utánna nézett a linképítés mikéntjeinek akkor bizonyára tapasztalt már ellentmondásokat a két témával kapcsolatban. Van aki szerint nem számít, van aki szerint kell linket építeni. De hogyan?

Linképítés 50- 100- 150- 250- 500 link!

Jaj milyen jó is lenne 500 link mutatna az oldalamra, és mindez ingyen! De tényleg jó? 500 link vagy 50?

Érdekes dolog lesz amit most írok. Láttatok már olyan vizet amit nem literbe mérnek, hanem szomjoltó hatásában? Pedig ez lenne a jó, hiszen nem azért vesszük, hogy sok legyen hanem azért, hogy oltsa a szomjúságunkat. Persze ha a mennyisége egyenesen arányos a szomjúság oltásával akkor akár lehet liter is. A link mennyisége pedig nem arányos a hatékonyságával. Egy jó link többet érhet akár 100 rosszabb linknél is.

Egy jó link!

Ugye senki előtt nem titok, hogy azért helyezzük el oldalunk linkjét valahol, hogy a Google ranglistán előrébb legyünk versenytársainknál. Ezért fontos jó helyen közzétennünk oldalunk linkjét.

Az URL címéül válaszunk kulcsszót. Például ha weblapunk zuhanykabinok forgalmazásával gyártásával foglalkozik, akkor ne a "fürdőszobai üvegek" címet adjuk még akkor se ha valóban minden olyan üvegtermékkel foglalkozunk ami a fürdőszobába kelhet. Koncentráljunk egy kiemelkedő termékre és azt hirdessük. A kevesebb néha több.
Legyen a cím "Zuhanykabin webáruház", vagy "Zuhanykabin egyedi méretben". Fontos még, hogy tényleg egyedi leírást adjunk a linknek. Nem kell mindig egy szemszögből nézni a dolgokat. A linket írhatta egy elégedett vásárló, egy érdeklődő, vagy akár egy olyan ember is aki rácsodálkozik egy termék tulajdonságaira.

Írok néhány példát:

1. sablonos
Zuhanykabin
Olcsó, jó minőségű zuhanykabinok és zuhanyszerelvények a zuhanyvilag.hu weboldalon.

2. újszerű
Itt vettem Zuhanykabint!
Sokat töprengtem, hogy hol vegyek egyedi méretű zuhanykabint végül sikerült olcsón, jó minőségben megvennem a zuhynvilag.hu -n keresztül. Ebben a webáruházban otthonról kényelmesen tudtam intézni a vásárlást. A végén még ajándékot is kaptam. :)

A kulcsszó kiemelése

Ha van rá lehetőség akkor a kulcsszót emeljük ki. Tegyük félkövérté, vagy alakítsuk linké és mutasson egy belső oldalra. Tehát nem a főoldalra hanem egy belső oldalra. A szövegbe több kulcsszót is beletehettünk és kiemelhetünk. Amit semmi képen ne tegyünk! Ne emeljük ki az egész szöveget.

Ha szeretnéd kipróbálni, és te is elhelyeznéd weblapod linkjét, látogasd meg linkgyűjtő oldalunkat

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés ingyen linkgyűjtemény linkgyűjtő

A bejegyzés trackback címe:

https://kereszturpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr924383126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása