Keresztúr Piac névjegy

Címkék

Új formában jelentkezik a kereszturpiac.hu?

2014.09.18. 14:41 Keresztúr Piac

Eljött az ideje, hogy megújítsuk a népszerű keresztúrpiac.hu honlapot. A régi kinézetet egy - a kerületieknek ismerős megjelenésű arculat váltja fel.

A megjelenés váltásra azért volt szükség, mert a régi honlap sok funkciójában már elavult, bizonyos részek pedig javítást, bővítést igényeltek. A honlap apróhirdetési felületét újragondoltuk. Még több funkcióval, még egyszerűbben lehet majd feladni képes apróhirdetést. A XVII. kerületi ingatlanok közül még egyszerűbb lesz keresni, valamint a Rákosmentén betölthető állások is kiemelt helyet kaptak.

Weboldalunk továbbra is, a Rákosmentén élő embereknek ad lehetőséget, hogy helyben, gyorsan találjanak vagy eladjanak szolgáltatásokat termékeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kereszturpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr805093876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása