Keresztúr Piac névjegy

Címkék

Apróhirdetés vagy linkgyűjtemény?

2012.03.26. 08:45 Keresztúr Piac

A kereszturpiac.hu oldalon már régóta lehet feladni apróhirdetést. Bárki teljesen ingyenesen tehet fel képes apróhirdetést.

Ehhez nem kell mást tenni mint a felső menüsor bal oldalán a Piac apró -> Apróhirdetés feladás menüpontra kattintani és a megfelelő adatokat kitölteni. Bárki bármilyen témában adhat fel apróhirdetést, de leginkább azoknak örülünk akik a XVII. kerületben elérhető szolgáltatások, termékek, állások, ingatlanok kapcsán tesznek fel hirdetést.

No, de a címben szerepel még egy kifejezés a "Linkgyűjtemény". A két dolog elsőre semmi hasonlóságot nem mutat. Pedig egy apróhirdetésben elhelyezett link, weboldalunk címe hasonlóan segítheti weblapunk előrébb kerülését google ranglistán.

Hogy akkor miért érdemesebb mégis inkább linkgyűjtő oldalra tenni weboldalunk linkjét?

A linkgyűjtő oldalakon általában  szabályozzák azt, hogy hány karakternek kell lennie a leírásnak, hogy nem írhatsz bele felsorolást, ne írd bele a kulcsszót. Ezek a szabályozások álltalában az oldal tulajdonosának fontos, nem pedig annak aki a linket elhelyezi. Már többen írtak arról, hogy felesleges három A/4 -es oldalt teleírni, egy link elhelyezéséhez. Persze az is kevés ha valaki csak annyit írna "Látogassa meg linkgyűjtő oldalamat". Azt javaslom egy rövid bemutatás, egy pár mondatos leírást adjunk a linkhez. Ha van lehetőség META adatok kitöltésére akkor azt is tegyük meg. Lehetőség szerint kulcsszavakat alakítsuk linkké, ami esetleg a weblapunkon belül arra az oldalra mutat ahol az adott kulcsszó a legtöbbször fordul elő. A képek elhelyezése ugyan nem releváns a link elhelyezése szempontjából, de az esetlegesen ott járó felhasználók szívesebben néznek olyan hirdetéseket ahol képekkel illusztrálják linkeket. Fontos még, hogy a linkgyűjtő oldalaknál csak egy ajánlást küldünk a link elhelyezésére. A link végleges megjelenését az oldal tulajdonosa fogja elbírálni, és ha az nem tetszik neki akkor elutasíthatja, az az a megjelenését korlátozhatja.

A gyorslink.hu olyan oldal ami ötvözi az apróhirdető és a linkgyűjtő oldalt. A feladott link leírásába tehetsz kulcsszavakat, felsorolást, sőt a kulcsszavakat linké is alakíthatod. Azonnal megjelenik, amin később egy kicsit alakíthatsz is vagy ha megváltozik weblapod akkor átírhatod a címét.

Természetesen ez az oldal sem marad felügyelet nélkül, ha valaki olyan tartalmat tesz közzé ami sértheti egy harmadik személyt vagy szervezetet azt a feladott linket letiltják.

Mi is ezt a remek linkgyűjtő oldalt választottuk, és fel is tettük a kereszturpiac oldlat, hogy még könnyebben ránktalálhassatok. Ha van neked is weboldalad amit szeretnél népszerűsíteni akkor használd ki ennek a linkgyűjtő oldalnak a lehetőségeit.

Szólj hozzá!

Címkék: google apróhirdetés aprohirdetés linkgyűjtemény linkgyűjtő ker xvii.

A bejegyzés trackback címe:

https://kereszturpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr34339749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása